Referanseprosjekter

Baastadhytta

Vi valgte Tveitabru fordi vi leste om Tveitabru Bygg AS i Valdresmagasinet, samt at vi så skiltene oppe på Syndin flere steder.

Vi har så langt, hytta er dog ikke helt ferdig ennå, bare gode erfaringer med Tveitabru og alle som jobber der. Blide, serviceminded, hjelpsomme, løsningsorienterte og positive mennesker.

 Hytteeier på Midtre Syndin Anita og Paul Baastad

 

Bildegalleri
Ferdigstilt hytte på Midtre Syndin

Vi valgte Tveitabru til å bygge vår hytte ved Midtre Syndin fordi vi ønsket en lokal entreprenør med sterk tilknytning og kjennskap til området.

Det gir en ekstra trygghet at Tveitabru er et solid og veldrevet selskap som bokstavelig talt alltid finnes i nærheten.

Det var også av stor betydning at Tveitabru kan levere en konkurransedyktig totalentreprise fra råtomt til nøkkelferdig hytte i ordets rette forstand. Her dukket det ikke opp noen skjulte kostnader.

 Fra første befaring på tomten med daglig leder, Odd Magne Grythe, fikk vi et særdeles godt og tillitvekkende inntrykk, noe som ble ytterligere forsterket i prosessen med utarbeidelse av tegninger, kontrakt og frem til overtakelse av ferdig hytte.

Vi er svært godt fornøyd med resultatet og ville ikke nølt med å velge Tveitabru igjen. Dette er et selskap man virkelig kan stole på og som bryr seg også etter at ferdigattesten er levert.

 Fornøyd hyttekunde  Vidar Skaar!

Bildegalleri
Ann-Kristin Gudbrandsrud

Jeg «fant» Tveitabru Bygg AS pga. tomt som ble annonsert på www.finn.no Bildene fra tomta gjorde meg nysgjerrig på området og da jeg kom til Syndin første gang sommeren 2012 var det «kjærlighet ved første blikk» - jeg bare visste at her vil jeg «bygge og bo»!

Hytteeier Ann Kristin Gudbrandsrud, Midtre Syndin

Bildegalleri